Knoglesund.dk v/ Dorte With
Siim Bygade 106
8680 Ry

+45 2336 3887
kontakt@knoglesund.dk
CVR 21802336

Seneste nyheder fra Knoglesund.dk

Der har været mange spændende opgaver og aktiviteter i KNOGLESUND i foråret. Marts måned var helt booket op, og jeg glæder mig til at få alle booket om, så vi kan mødes med ny inspiration til sundhedsfremme på den anden side af Covid-19.

Foredrag & workshops

Indtil nu har jeg leveret ny inspiration og viden relateret til knogleområdet, virksomhedsområdet og idrætsområdet. Min brede fysioterapeutiske og menneskelige erfaring fra alle sektorer, samt gennem virksomhedskonsulentarbejdet og min idrætsbaggrund har således ledt til mange sjove oplæg, hvilket afspejler sig i tidligere foredrag og workshops.

Knoglesund hele livet
Nakken med på job
Idrætsskader - Hvorfor det?
Golf-Power!
IPad nakken
Job&Krop
Styrk Ryggen
APV - En anderledes arbejdspladsvurdering med dig i centrum
Livskvalitet - Hele livet

Når det ikke bare er et foredrag, men også en workshop, er det fordi som en kursist sagde: ”Man kan godt mærke du er FYS, du ved godt det ikke er fedt at sidde stille i 2 timer. Det her kan jeg meget bedre huske.”

Min mission er, at du går hjem og har både lyttet, leget og lært, noget du kan både huske og måske motiveres til at bruge fremadrettet. Noget var NYT - noget var kendt, men præsenteret i en NY kontekst.

Sanser som hørelsen, synet, lugtesansen, smagssansen og følesansen er vigtige, men endnu mere afgørende er kropssansen og balancesansen, som har indflydelse på vores evne til at færdes og bevæge os. Igennem de seneste år har vi levet i en ’FIX IT’ eller ’DUMP IT’ kultur, hvor vi forventer, at der kan sættes en ny hofte ind eller man lige kan give en eller anden tryllebehandling, så vi er i topform igen.

Måske vi, som indenfor andre områder, skal tænke mere bæredygtigt og langsigtet omkring vores KROP. Muskler, led, og knogler skal holde os stærke hele livet, så vi kan blive ved at gøre alt det, som giver os livskvalitet. Udtrykket ’Healthy aging’ er essentielt i et Danmark, hvor gennemsnitsalderen er stigende og hvor vi har høje forventninger til at kunne blive ved at være aktive. Viden om, og tips og tricks til, hvordan vi styrker ryggen, undgår ’musearmen’, og bevarer styrken, så vi både kan holde til vores arbejde eller leve uden smerter i hverdagen, kan være afsæt for et oplæg.

FOREDRAG – WORKSHOP – KURSUS - INSPIRATIONSDAG

Kontakt mig via kontaktformularen og lad lave en aftale om, hvad der kunne give NY VIDEN OG INSPIRATION hos Jer.

Udfyld formularen og lad os få en snak om, hvad der er bedst for jer

Ønsker du at finde ud af, hvad der vil være bedst hos jer? Så udfyld formularen her og lad os få en uforpligtende snak. Hvad enten det drejer sig om FOREDRAG, WORKSHOP, KURSUS eller INSPIRATIONSDAG.

Du er også mere end velkommen til at ringe til mig på +45 2336 3887 eller sende mig en direkte mail til kontakt@knoglesund.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv til mig
Udfyld formularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

    Kontakt mig
    Siim Bygade 106, 8680 Ry - CVR 21802336
    +45 2336 3887 - kontakt@knoglesund.dk

    © Knoglesund.dk