Knoglesund.dk v/ Dorte With
Siim Bygade 106
8680 Ry

+45 2336 3887
kontakt@knoglesund.dk
CVR 21802336

Seneste nyheder fra Knoglesund.dk

Der har været mange spændende opgaver og aktiviteter i KNOGLESUND i foråret. Marts måned var helt booket op, og jeg glæder mig til at få alle booket om, så vi kan mødes med ny inspiration til sundhedsfremme på den anden side af Covid-19.

Foredrag & Workshops

Virksomhed

JOB OG KROP i balance er afgørende for at dine medarbejdere både trives og ikke nedslides uhensigtsmæssigt. Eksempler på tidligere opgaver, som har været tilrettelagt på mange forskellige måder og til mange forskellige medarbejdergrupper:

WORKSHOP omkring aktiviteter på arbejdspladsen – et projekt med 4 besøg over 3 mdr.
Liste over de medarbejdere, der ønsker personlig gennemgang af arbejdsstillinger og muligheder, samt fysioterapeutisk rådgivning omkring fysiske udfordringer.
Med viden, simple værktøjer og inspiration til et samspil mellem arbejdsopgaver og fysisk aktivitet formidles sund fornuft i en motiverende og legende tone til både den enkelte medarbejder og måske større medarbejdergrupper.
Oplæg til WORKSHOP med samarbejde om at finde de bedste løsninger omkring forskellige maskiner.
Hæve-/sænkeborde virker bedst, hvis man kan mærke hensigten med deres funktion.
Aktivitet på arbejdspladsen – hvorfor?
Er der plads til holdningen på din arbejdsplads?

Inddragelse af kroppen skaber mere energi til hovedet i en travl hverdag. Muligheden for at bruge øjne, nakke, skuldre, ryg mere dynamisk giver frisk ILT både til muskler og hjerne.

STYRK DINE MEDARBEJDERES VIDEN OMKRING DET FYSISK ARBEJDSMILJØ OG FÅ INSPIRATION TIL MENINGSFULD AKTIVITET, DER SMITTER AF I HVERDAGEN.

Udfyld formularen og lad os få en snak om, hvad der er bedst for jer

Ønsker du at finde ud af, hvad der vil være bedst hos jer? Så udfyld formularen her og lad os få en uforpligtende snak. Hvad enten det drejer sig om FOREDRAG, WORKSHOP, KURSUS eller INSPIRATIONSDAG.

Du er også mere end velkommen til at ringe til mig på +45 2336 3887 eller sende mig en direkte mail til kontakt@knoglesund.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv til mig
Udfyld formularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

    Kontakt mig

    Siim Bygade 106, 8680 Ry - CVR 21802336

    +45 2336 3887 - kontakt@knoglesund.dk

    © Knoglesund.dk