Knoglesund.dk v/ Dorte With
Siim Bygade 106
8680 Ry

+45 2336 3887
kontakt@knoglesund.dk
CVR 21802336

Seneste nyheder fra Knoglesund.dk

Der har været mange spændende opgaver og aktiviteter i KNOGLESUND i foråret. Marts måned var helt booket op, og jeg glæder mig til at få alle booket om, så vi kan mødes med ny inspiration til sundhedsfremme på den anden side af Covid-19.

For private

KNOGLESUND HELE LIVET med STÆRKE KNOGLER

Vil du gerne gå gennem livet med STÆRKE KNOGLER og søger du VIDEN om HVORDAN?

Har du OSTEOPOROSE / KNOGLESKØRHED og mangler du at tale med en sundhedsprofessionel, der kan forklare og oversætte, hvad din T-SCORE betyder, og hvad diagnosen Osteoporose betyder for dine hverdagsaktiviteter, så kontakt mig for en aftale.

 • KONSULTATION – UNDERSØGELSE
 • RÅDGIVNING - INFORMATION
 • TRYGHED I HVERDAGSAKTIVITETER
 • INDIVIDUEL TRÆNINGSPLANLÆGNING
Hvad bør du være opmærksom på, hvis du har haft sammenfald/brud på rygsøjlen? HVORDAN kan du bedst styrke dine KNOGLER? Hvordan kan du styrke dit muskelkorset?
INDIVIDUALISERET TILGANG ER ET VIGTIGT FOKUS

Det er vigtigt at tage afsæt i dit niveau og din hverdag. Både for dig, der ønsker at bevare dine daglige funktioner, men også for dig der måske er vandt til at dyrke idræt eller træne på et lidt højere niveau.

Personlig coaching er en del af min sundhedsfremmende tilgang.

Osteoporose er et bredt spektrum, hvor alder og fysisk aktivitetsniveau varierer.

KOMPETENT FYSIOTERAPEUTISK UDREDNING med et videnskabeligt afsæt.

RÅD OG VEJLEDNING – gives på samme videnskabelige baggrund, men også med baggrund i den mangeårige erfaring omkring, at der blandt patienter med diagnosen osteoporose er megen utryghed forbundet med bevægelse, og det at der tidligere har været en meget restriktiv tilgang.

”Jeg får altid meget professionel og kompetent hjælp hos Dorte, som altid har 100% tillid til hvad jeg gør. Hun er god til at give råd og vejledning både i forhold til udstrækning, og støttende øvelser til min træning.”
- Annemia Pretzmann, Dansk Mester og Top 5-placeringer EM og VM i Marathon Kajak 2013-2016. Dansk Mester i Dødløft og Bænkpres udstyr i ’72 2019
For private

Privat fysioterapeut

FYSIOTERAPEUTISK undersøgelse, råd og vejledning eller behandling? Der er flere muligheder. Hvis du er PRIVATPERSON og har behov for anden:
 • INDIVIDUEL FYSIOTERAPEUTISK UNDERSØGELSE
 • KONSULTATION MED RÅD OG VEJLEDNING
 • TRYGHED OG AFKLARING OMKRING DIN DIAGNOSE
 • PLANLÆGNING AF ET INDIVIDUELT SUPERVISERET TRÆNINGSPROGRAM
Så kontakt mig i dag og lad os aftale nærmere.
Knoglesund.dk
 • +45 2336 3887
 • kontakt@knoglesund.dk

Den individualiserede tilgang og sammenhænge omkring hele din situation er afgørende for vurderingen, anbefalingerne og planlægningen af en eventuel personlig trænings- eller behandlingsplan.

Har du henvisning fra egen læge?
Hvis du har henvisning fra egen læge har du også mulighed for at kontakte:
Hos Fysioterapeuterne Nygade arbejder jeg som praktiserende fysioterapeut, og du vil kunne lave aftale om en konsultation på ½ time.
Udfyld formularen og lad os få en snak om, hvad der er bedst for jer

Ønsker du at finde ud af, hvad der vil være bedst hos jer? Så udfyld formularen her og lad os få en uforpligtende snak. Hvad enten det drejer sig om FOREDRAG, WORKSHOP, KURSUS eller INSPIRATIONSDAG.

Du er også mere end velkommen til at ringe til mig på +45 2336 3887 eller sende mig en direkte mail til kontakt@knoglesund.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv til mig
Udfyld formularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Kontakt mig
  Siim Bygade 106, 8680 Ry - CVR 21802336
  +45 2336 3887 - kontakt@knoglesund.dk

  © Knoglesund.dk