Knoglesund.dk v/ Dorte With
Siim Bygade 106
8680 Ry

+45 2336 3887
kontakt@knoglesund.dk
CVR 21802336

Seneste nyheder fra Knoglesund.dk

Der har været mange spændende opgaver og aktiviteter i KNOGLESUND i foråret. Marts måned var helt booket op, og jeg glæder mig til at få alle booket om, så vi kan mødes med ny inspiration til sundhedsfremme på den anden side af Covid-19.

Dorte With

Fysioterapeut med mere end 25 års erfaring
Engageret og fagligt kvalificeret omkring at hjælpe mennesker med udfordringer i bevægeapparatet. Forskningsansvarlig fysioterapeut i Osteoporoseforeningen. Med i ekspertgruppen bag Sundhedsstyrelsens rapport om Osteoporose.
Fysioterapeut med stort ’F’ og bred sundhedsprofessionel erfaring

Gennem de seneste 10 år har jeg i samarbejde med www.osteoporose-f.dk afholdt FOREDRAG OG WORKSHOPS for medlemmerne i lokalafdelingerne, hvor fokus har været at formidle viden om diagnosen og at skabe tryghed i aktivitet og bevægelse.

I 2018 blev jeg Master i Sundhedspædagogik og Sundhedsfremme, som gav startskuddet til i samarbejde med Danske Fysioterapeuter at lave kompetenceudviklende kurser for fysioterapeuter om Osteoporose. Masterprojektet ”Osteoporose i et hverdagslivsperspektiv”, og opgaven ”Kompetenceudvikling af fysioterapeuter i et Osteoporoseperspektiv” er baggrund for med en videnskabelig tilgang at skabe mere fokus på Osteoporose blandt sundhedsprofessionelle.

Dette har ledt til deltagelse i ekspertgruppen bag Rapporten fra Sundhedsstyrelsen om Osteoporose i Nov. 2018, som efterfølgende har ledt til et videre samarbejde med www.videnscenterforknoglesundhed.dk

I samarbejde med Århus Kommune er jeg i gang med et kompetenceudviklingsprojekt af sundhedsprofessionelle i forhold til Osteoporose, hvor fokus er forebyggelse, sundhedsfremme og tidligere opsporing.

”Tak for et fantastisk godt Osteoporosekursus. Det var ualmindeligt godt tilrettelagt og en glimrende formidling med god afveksling mellem teori og praktik.”
- Merete Bertelsen, Kvalitetskoordinator og Projektfysioterapeut hos Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter
Min baggrund som fysioterapeut

Som Fysioterapeut har jeg siden min uddannelse fra Skodsborg Fysioterapiskole i ’92 løbende taget efter- og videreuddannelse, og været omkring alle sektorer både som menig og i ledelse.

Fra Neurologisk klinik på Frederiksberg, flere neurologiske kurser og specialiseret genoptræning, gik vejen omkring Rødovre kommune, hvor jeg som Fys.faglig leder, var med til at invitere børnehaven med i træningen af de ældre i Dag- og Træningscenteret. Superviseret træning med de unge sklerose-patienter fra Amtsplejehjemmet og opgaver som distriktsfysioterapeut med hjemmetræning var her en del af hverdagen.

Sideløbende arbejdede jeg som Idrætsfysioterapeut for Rødovres Damehåndbold, der dengang var et elitehold i Danmark. En sjov tid rundt i DK og i Europa i forbindelse med Champions League. Idrætsfysioterapikursus på La Santa og en uddannelse som Golf Fysioterapeut er senere kommet til, og med en bred erfaring og kurser fra håndbold, badminton, fodbold, tennis, ski og volleyball, har idrætsskader hos børn, supermotionister og eliteidrætsudøvere også været en naturlig del af arbejdet som praktiserende FYS.

Herning sygehus gav masser af erfaring fra den sekundære sektor, og min interesse for skulderspecialet via et projekt mellem kirurger og fysiurgisk afdeling, dannede fundament til flere specialkurser på dette område.

I Silkeborg Kommune og den primære sektor var tværsektorielle opgaver og en bred vifte af såvel hjemmetræning som sagsbehandling en spændende tid frem til kommunesammenlægningen i 2007.

Herfra har jeg været selvstændig og udover mit arbejde som Praktiserende Fysioterapeut i Nygade har jeg sideløbende arbejdet som VIRKSOMHEDSKONSULENT med ergonomisk rådgivning, FOREDRAG OG WORKSHOPS og både haft større faste kunder og mindre enkeltstående opgaver.

Som PRAKTISERENDE FYSIOTERAPEUT har jeg bl.a. deltaget i Idrætsfysioterapi på La Santa – Kinesiotape - FormthoticsSålekursus – Parkinsonkursus – Osteoporosekurser – 5-dages Skulderkursus og Nakkekursus.

Her er jeg både generalist med alle typer patienter, men udnytter mine specialkompetencer omkring skulder og idræt. Til Parkinson patienterne har jeg har oprettet særlige træningshold, hvor fokus er høj intensitet. Osteoporosebaggrunden har givet mig mange henvendelser med individuel rådgivning, og jeg har flere Osteoporosehold, hvor formidling af viden indgår løbende som en del af træningen.

I håb om at rejsen kan fortsætte med nye spændende opgaver har jeg nu valgt at lave www.knoglesund.dk.

”Det var en sand fornøjelse, og du fik os til at føle os meget velkomne. Din entusiasme er smitsom, dit faglige engagement er beundringsværdigt, og vi ser meget frem til at mødes med dig igen til temadagen.”
- Lone Rikke Carlsen Donnan, Fysioterapeut, Viborg Kommune
Samarbejdspartnere
Udfyld formularen og lad os få en snak om, hvad der er bedst for jer

Ønsker du at finde ud af, hvad der vil være bedst hos jer? Så udfyld formularen her og lad os få en uforpligtende snak. Hvad enten det drejer sig om FOREDRAG, WORKSHOP, KURSUS eller INSPIRATIONSDAG.

Du er også mere end velkommen til at ringe til mig på +45 2336 3887 eller sende mig en direkte mail til kontakt@knoglesund.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv til mig
Udfyld formularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

    Kontakt mig

    Siim Bygade 106, 8680 Ry - CVR 21802336

    +45 2336 3887 - kontakt@knoglesund.dk

    © Knoglesund.dk