Knoglesund.dk v/ Dorte With
Siim Bygade 106
8680 Ry

+45 2336 3887
kontakt@knoglesund.dk
CVR 21802336

Seneste nyheder fra Knoglesund.dk

Der har været mange spændende opgaver og aktiviteter i KNOGLESUND i foråret. Marts måned var helt booket op, og jeg glæder mig til at få alle booket om, så vi kan mødes med ny inspiration til sundhedsfremme på den anden side af Covid-19.

NYT fra Knoglesund 2024 

2024 bliver igen et år med flere private rådgivnings-konsultationer, men også et år rettet mod hvordan flere sundhedsprofessionelle kan formidle viden om osteoporose. Mange opsøger viden om ’Hvad jeg selv kan gøre’. Hvordan du kan bevare livskvalitet og fortsætte et aktivt liv i både hverdag, på job og i forhold til træning.

Nyhedsbrevet har i år fokus på den nye platform LearnOsteoporosis, hvor Videnscenter for Knoglesundheds materialer fremover vil kunne anvendes af sundhedsprofessionelle og hvor der vil udbydes kurser – det bliver superspændende at få mere viden ud til flere. 2024 vil være rettet mod at flere mennesker får flere muligheder for livskvalitet gennem fokus på:

  • Hvordan kan hver enkelt fastholde et aktivt liv
  • Hvilke hensyn kan være relevante for nogle
  • Hvordan kan opsamling på den enkeltes samlede situation give nye perspektiver

Min seneste patient udtalte: ”Det at du også hjælp mig til, hvordan jeg kan træne min skulder og at jeg fik en målrettet plan, som skal justeres når jeg er blevet stærkere – det er der aldrig nogen der har gjort før. Jeg er virkelig taknemmelig for din positive måde at se det hele på og synes det har givet mig ny energi til at komme videre med træningen.” – Jette.

Hvis du også ønsker en privat konsultation med et samlet blik: Skriv på: kontakt@knoglesund.dk

Del dette indlæg
Kontakt mig

Siim Bygade 106, 8680 Ry - CVR 21802336

+45 2336 3887 - kontakt@knoglesund.dk

© Knoglesund.dk