Knoglesund.dk v/ Dorte With
Siim Bygade 106
8680 Ry

+45 2336 3887
kontakt@knoglesund.dk
CVR 21802336

Seneste nyheder fra Knoglesund.dk

Der har været mange spændende opgaver og aktiviteter i KNOGLESUND i foråret. Marts måned var helt booket op, og jeg glæder mig til at få alle booket om, så vi kan mødes med ny inspiration til sundhedsfremme på den anden side af Covid-19.

NYT fra Knoglesund 2023 

2023 er startet ud med flere, der kommer til private konsultationer.

Mange opsøger viden om ’Hvad de selv kan gøre’. Flere og flere ønsker viden om, hvordan de fortsat kan være fysisk aktive både i hverdagen, på job og i forhold til træning. I nyhedsbrevet her kan I læse et par historier fra dem, som har besøgt mig.

NYT fra Knoglesund 2023

’Preben’ havde fundet frem til @Knoglesund, da han var meget bekymret for sin kone, som var midt i 50’erne og nyligt havde fået diagnosen osteoporose. Hun var blevet forskrækket og han var begyndt at lave alt for hende af bekymring for at hun skulle få et brud (sikken en omsorg). Som han sagde da de gik: ’Parsamtalen var fantastisk værdifuld for os.’ Nu kan vi gå hjem og bestille en ferie. Hans kone havde sidste år hjulpet hendes mor med udredning af 2 sammenfald. Nu var hun selv udredt og ved oplevelsen af at hendes T-score var -3,1, som hos hendes mor, blev hun forskrækket. Hun troede, at hun nu også ville opleve sammenfald, komme til at krumme i ryggen som hendes mor og blive begrænset i hverdagen.
Hendes ’Take home’ var, at de ikke kan sammenlignes og vi lavede en målrettet plan, så hun kunne fortsætte det i øvrigt meget aktive liv hun var vant til at leve. ’Jeg er så lettet og glad og vil lade fylde mindre i hverdagen. Jeg er i forvejen vant til at bruge mine ben og rette min ryg når jeg løfter’

Hvis du også ønsker en privat konsultation så skriv til mig på: kontakt@knoglesund.dk

Skriv gerne et telefonnummer så kontakter jeg dig så vi kan lave en aftale. ☺

 

Del dette indlæg
Kontakt mig
Siim Bygade 106, 8680 Ry - CVR 21802336
+45 2336 3887 - kontakt@knoglesund.dk

© Knoglesund.dk